вторник, 23 июля 2013 г.

Як знайти "Вашу" роботу?


«Улюблена робота піднімає рано, і ми з радістю беремося за неї». - Вільям Шекспір.

Людина, коли у неї улюблена робота, йде на неї з задоволенням, у нього горять очі, вона захоплена своєю справою, їй хочеться рости і розвиватися у своїй професії, у неї не виникає почуття нудьги або втоми, робота сприймається як щось захоплююче і надихаюче. Робота стає улюбленою, коли починаєш піклуватися про улюблених людей: про себе, про свою сім'ю, про оточуючих людей.

Як же знайти таку роботу? 

Будь-яку пропозицію роботи оцінюйте  з точки зору ваших цінностей!
Кожна людина унікальна і живе у відповідності зі своїми установками і цінностями. Улюблена робота завжди цікава Вам і приносить користь іншим. Наприклад, якщо Ви творча особистість, йдіть у креативне агенство, займайтеся організацією концертів, виставок; якщо Ви цінуєте здоров'я і здоровий спосіб життя і хочете, щоб Ваша робота приносила користь людям, займайтеся екологічно чистими продуктами, спортивними клубами, доставкою чистої води.
Корпоративна культура та цінності компанії повинні бути Вам близькі!
Корпоративна культура - це певний набір цінностей і смислів, основне завдання яких полягає в стимулюванні працівників до великих досягнень. Якщо ці цінності Вам близькі, Вам буде комфортно і приємно працювати в компанії. Наприклад, одними з основних наших цінностей є довіра та щирість. Це базові цінності, але ми виділяємо їх, тому що успіх нашого бізнесу на 100% залежить від людей, які у нас працюють, ми це розуміємо і цінуємо.
Компанія повинна створювати умови для розвитку і зростання свого персоналу!
Створення сприятливих умов для праці, професійного зростання та всебічного розвитку співробітників - соціальна відповідальність кожного роботодавця. Компанія повинна вкладати в людей, які хочуть розвиватися та будувати свою кар'єру. Наприклад, у нас в компанії є багато успішних історій професійного та кар'єрного росту: від оператора колл-центру до керівника клієнтського відділу, від торгового представника до керівника відділу продажів, від водія до менеджера з продажу. Якщо Ви можете рости разом з компанією, ця робота може стати Вашою улюбленою.
Улюблену роботу мало вибирати за параметрами «задоволення - гроші»!
Часто перед людиною, яка вирішується змінити місце роботи, стоїть нелегке завдання вибору роботи за кількома важливими критеріями. І якщо у Вас є кілька пропозицій по роботі, щоб вибрати найкращий варіант з них, Ви можете застосувати адитивний метод - він , увигляді тесту, включений у нашу анкету претендента. Вам лише потрібно співставити Ваші оцінки з оцінками роботодавця. В цьому Вам допоможе наш персонал-менеджер.

Вдалого Вам вибору та успіхів на новій роботі!

Комментариев нет:

Отправить комментарий