вторник, 6 августа 2013 г.

Літо - найкращий час для працевлаштування

З приходом літа у багатьох молодих людей чи студентів з'являється дуже багато вільного часу, який можна з користю розподілити.
Студенти є головними «літніми» працівниками, адже у них завжди присутня невгамовне бажання до якихось нових відчуттів і, звичайно ж, до самостійності. Літо - це ідеальний час для працевлаштування і нових відчуттів. Багато компанії оголошують набір молодих, амбітних фахівців, можливо без досвіду роботи, на літній період. Переглянувши газети і журнали по працевлаштуванню, можна прочитати тисячі таких оголошень. Іноді, деякі організації з допомогою молодих фахівців закривають наявний брак персоналу.
       Іноді, літо стає переломним періодом і для висококваліфікованих співробітників, які мають постійне місце роботи. Адже влітку ділова активність працівників падає і у них з'являється час для аналізу своєї теперішньої роботи, для перегляду інших вакансій. Дуже часто, бажання змін і нових відчуттів приводить до зміни місця працевлаштування.
         Влітку дуже багатий вибір вакансій, адже багато людей у літній час вирішують зайнятися ремонтом своїх будинків, купують багато одягу, аксесуарів, різні приналежності для поїздки у відпустку і так далі. Влітку підвищується попит на менеджерів з продажу, продавців, торгових агентів, системних адміністраторів. Звичайно, в більшості випадків, такі вакансії є тимчасовими, але, тим не менш, приносять багато користі для тих, хто вперше хоче спробувати себе в чомусь новому.
          Але, займаючись пошуками роботи влітку, потрібно бути дуже обережним, адже іноді невеликі підприємства та фірми намагаються використовувати тимчасові вакансії з вигодою для себе. Вони наймають працівників з випробувальним терміном. Як правило, випробувальний термін або не сплачується або сплачується, але тільки набагато менше звичайного окладу. По закінченню випробувального терміну, працівнику просто повідомляють про його низької кваліфікації або про інші причини, по яких вони не можуть взяти його на роботу. Таким чином, компанії і невеликі підприємства закривають тимчасові вакансії без особливих витрат.
Джерело: Телеграф

Комментариев нет:

Отправить комментарий