понедельник, 5 августа 2013 г.

Роботодавці мрії: Українці вибрали найкращі компанії

Серед лідерів рейтингу опинилися такі компанії:
"Гугл-Україна"
ДТЕК,
"Київстар",
"Кока-Кола Беверіджиз Україна", 
"Крафт Фудз Україна",
"Майкрософт Україна",
"Метінвест", 
"Проктер енд Гембл Україна",
СКМ, 
"Філіп Морріс Україна", 
а також одна з аудиторсько-консалтингових компаній "Великої четвірки".
 У Топ-20 роботодавців знаходяться компанії з різних галузей. Про це свідчать дані щорічного дослідження "Найкращий роботодавець на думку кандидатів з досвідом роботи", проведеного компанією "Ернст енд Янг" в Україні.
         Для формування незалежних рейтингів, кандидатам з досвідом роботи було запропоновано назвати три компанії, в яких вони хотіли б працювати, в порядку їхньої привабливості. При цьому для більшої об'єктивності вибору, учасники дослідження повинні були вказати назву компанії власноруч (в анкеті не було задано обмежений список компаній, який міг би вплинути на їх вибір).
          На основі незалежних рейтингів компаній був складений інтегрований рейтинг, що враховує оцінку привабливості зазначених респондентами роботодавців за методологією "Ернст енд Янг".       Порівняно з 2011 роком, більше промислових компаній і компаній фінансового сектора були представлені в рейтингу 2012 року.
         За словами партнера і керівника групи Human Capital компанії "Ернст енд Янг" в Україні Ольги Горбановської, навіть сам факт того, що професійні кандидати з досвідом роботи незалежно вказали більше тисячі компаній, в яких вони хотіли б працювати, підтверджує дійсно видатні досягнення тих компаній, які займають топові позиції рейтингу, адже процес створення успішного іміджу роботодавця є досить складним і безперервним.
           В окремому блоці анкети були запропоновані галузеві списки компаній відповідно до галузі, обраної кожним респондентом. Це дозволило глибше проаналізувати вибір респондентів, а також сформувати галузеві рейтинги серед компаній, наведених у списках (списки були сформовані на основі незалежного вибору респондентів попередніх досліджень). Зокрема, були складені рейтинги кращих роботодавців галузі споживчих товарів, телекомунікацій, енергетики, металургії, машинобудування і других.
Джерело: UBR

Комментариев нет:

Отправить комментарий