суббота, 10 августа 2013 г.

ТОП-5 найбільш високооплачуваних вакансій липня 2013

ТОП-5 найбільш високооплачуваних вакансій липня 2013 року, актуальних на даний момент і доступних . Треба визнати, що високооплачувана робота, на жаль, у переважній більшості випадків вимагає переїзду, але воно того варто.

Отже, почнемо з п'ятого місця - для бажаючих переїхати в сонячну Одесу і зайняти посаду Senior C++ Developer з місячним доходом в 30 000 грн. Для цього навіть не потрібно вільна англійська (заявлений середній рівень володіння англійською мовою), але важливий досвід розробки ПЗ не менше 3 років, відмінне знання С++, розуміння принципів ООД, а також досвід розробки серверних додатків під Linux. Плюсами для майбутніх кандидатів будуть досвід роботи з Java, VoIP телефонії та досвід розробки додатків під Windows. Для тих, хто сумнівається, роботодавець готовий запропонувати не тільки широкі можливості для самореалізації, професійного і кар'єрного зростання, але і такі приємні речі, як медична страховка, відпустка 28 календарних днів (100% оплата), особистий спортзал, теніс.

На четвертій позиції в рейтингу rabota.ua вакансія для справжніх чоловіків - Механік важкої техніки в Канаді (Саскачеван, Альберта) з щомісячною оплатою 30 000 грн. (25-27 канадських доларів за годину, понаднормові оплачуються з коефіцієнтом 1,5). Потрібні фахівці з офіційно підтвердженим досвідом роботи не менше 3 років механіком важкої техніки (вантажівки, тягачі тощо) та знанням англійської мови (як мінімум IELTS 2.0). На новій роботі необхідно буде проводити діагностику, ремонт і техобслуговування важкої техніки (вантажівки, трейлери, тягачі тощо), вести звітність, закупівлю деталей і запчастин.

Третє місце займає вакансія ВЕБ-дизайнера р. в Києві з оплатою 32 000 грн. Від кандидата вимагається не тільки 3 роки роботи у цьому чи суміжному сегменті ринку, але і демонструвати творчі, технічні та аналітичні навички та мати практичний досвід розвитку HTML, CSS, створення графіки Photoshop, Illustrator, (Adobe Creative Suite), створення мультимедіа Flash, ActionScript, (Macromedia Studio).

Друге місце за високооплачуваності і перше по впізнаваності марки отримує вакансія Russian Corporate Sports Sales Executive з окладом 50 000 грн. в місяць від THG Sports/Marcus Evans company. Це вакансія для амбітних людей, готових працювати в корпоративних продажах з постійними відрядженнями, з VIP-клієнтами, для людей, які налаштовані на активний кар'єрний ріст, є відмінними комунікаторами, самомотивовані і знають кілька іноземних мов.

І, нарешті, на перше місце нашого рейтингу виходить вакансія - ви не повірите! - лікаря від агентства Интерплейс. Правда, щоб отримати цю посаду і зарплату від 50 000 грн. (4.900 до 7.200 €) в місяць, доведеться переїхати працювати до Німеччини, мати досвід роботи не менше 5 років і повне медичне в/о, знати німецьку мову хоча б на рівні В1 з підтвердженим сертифікатом. Джерело: rabota.ua

1 комментарий:

  1. Я Артур Борис - житель / громадянин Республіки Росія. Мені 52 роки, підприємець / бізнесмен. Я колись мав труднощі з фінансуванням свого проекту / бізнесу, якби не мій хороший друг, який познайомив мене з паном Бенджаміном Лі, щоб отримати кредит від 250 000 доларів США від його компанії. Коли я зв’язався з ними, мені було потрібно лише п’ять робочих днів, щоб процес оформлення кредиту був переведений на мій рахунок. Навіть з поганою кредитною історією вони все ще пропонують вам свою послугу. Вони також пропонують всі види позики, такі як бізнес-позики, позики на житло, особисті позики, кредити на авто. Я не знаю, як подякувати їм за те, що вони зробили для мене, але Бог нагородить їх згідно зі своїм багатством у славі. Якщо вам потрібна термінова фінансова допомога, зв’яжіться з ними сьогодні електронною поштою 247officedept@gmail.com Інформація про WhatsApp ... + 1-989-394-3740

    ОтветитьУдалить