четверг, 1 августа 2013 г.

4 причини, через які не варто звільнятися

Багатьох з нас відвідують думки про зміну роботи, коли здається, що все набридло, колеги дратують, немає сил вже бачити начальство і т.п. В яких ситуаціях варто пересилити себе і відкинути думки про звільнення?
Немає нічого поганого в тому, щоб шукати роботу, перебуваючи працевлаштованими - прагнути до чогось більшого і кращого властиво всім людям. Але варто відгородити себе від необдуманих рішень. Ми виділили 4 причини, які не варті того, щоб через них звільнятися.
Набридли колеги
Втомилися від набридливої секретарки начальника, сварливого бухгалтера або сусіда по кабінету, після якого потрібно постійно переробляти роботу? Але цього навряд чи вдасться уникнути на іншій роботі. Як відомо, добре там, де нас немає. Візьміть відпустку, як слід відпочиньте, і може після ці колеги вже і не будуть викликати у вас роздратування.
«Подушка безпеки»
Ваш чоловік або дружина почали добре заробляти, та так, що ви можете сміливо кидати роботу? Це дуже заманливо, але врахуйте, що життя може бути дуже непередбачувана, і потім ви можете сильно пошкодувати, що кинули стабільну роботу. Тверде фінансове підгрунтя під ногами ще нікому не завадило
Немає сил терпіти начальство
Знайти роботу, де ви будете повністю задоволені керівником, дуже і дуже непросто. Ще складніше, ніж знайти роботу з ідеальними колегами. Тому не варто марно тішити себе ілюзіями. Краще постаратися налагодити контакт з босом.
Натягнуті відносини
Тихо не любити когось із колег - це одне, а ось пережити справжній конфлікт - зовсім інше. Неважливо з-за чого сталася сварка, але хіба звільнення - єдиний спосіб виправити ситуацію? Якщо від цього залежить комфорт вашої роботи, то краще забути про образу і гордості, стати дипломатом і згладити ситуацію самостійно.

Перш ніж приймати таке радикальне рішення як звільнення, необхідно зважити всі «за» і «проти», тричі все обдумати і спробувати виправити ситуацію. Однак, якщо прийти до консенсусу не вдається, на роботі вас незаслужено недооцінюють, кожен день межує зі стресом або мають місце інші серйозні приводи для звільнення, то це рішення буде більш ніж виправданим.
Джерело: www.work.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий